logo GC

Tetradio

tetradio

Algemene info

Tetradio is het jaarboek van het Griekenlandcentrum van de Universiteit Gent. U vindt er de uitgebreide schriftelijke neerslag in van alle manifestaties die gedurende het voorbije werkjaar werden georganiseerd. Daarnaast zijn er ook essays en boekbesprekingen in opgenomen.

 

Praktische info

Tetradio kost €15, verzending niet inbegrepen. Bestellen kan op de webshop Skribis van Uitgeverij Nevelland, via deze link.

 

Call for papers en richtlijnen voor de auteurs

Voor de afdeling essays kunnen Nederslandstalige artikels worden ingezonden, bij voorkeur gebaseerd op afgerond doctoraal- of lopend doctoraatsonderzoek. De richtlijnen voor de inzendingen kun je hier downloaden (pdf-bestand). Een leescomité, samengesteld uit bestuursleden van het Griekenlandcentrum, oordeelt over de opname, al dan niet na aanpassingen. Bijdragen worden ingewacht tegen ten laatste begin oktober. Ze dienen toegestuurd te worden aan prof. dr. Kristoffel Demoen (editor, ) of dr. Pieter Borghart (redactiesecretaris, ). Bij hen kun je terecht voor bijkomende inlichtingen.

 

Inhoud

Hier vind je een overzicht van de inhoud van de reeds verschenen nummers van Tetradio. Alle nummers zijn nog verkrijgbaar via het secretariaat van het Griekenlandcentrum.